Beste heren ondergoed online!

Mannen ondergoed

Geen dag zonder! Elke dag opnieuw heeft iedere man  een schone set mannen ondergoed nodig!

Wat voor soort mannen ondergoed het beste bij je past, is erg persoonlijk. Ook hangt het af van welke activiteit je gaat beoefenen, ga je werken of sporten, dit kan je voorkeur van het soort mannen ondergoed beïnvloeden.

Mannen ondergoed is een ruim begrip, er zijn mannen die mannen ondergoed dragen, puur uit praktische overweging. Deze man is minder kritisch wat betreft kleur en model. Dan is er ook  de man die voor een specifiek model of merk mannen ondergoed kiest, en daar niet makkelijk vanaf wijkt. De modische man die elke keer ander mannen ondergoed wenst kan tegenwoordig uit een brede collectie een keuze maken.

Hemd- t-shirt

De groep mannen die een hemd dragen wordt steeds kleiner, echter deze is nog steeds aanwezig. De groep mannen die boven mannen ondergoed draagt is groot, het grootste gedeelte draagt een basic t-shirt. De kleuren wit en zwart zijn de meest populaire kleuren.

De basic t-shirts die als mannen ondergoed gedragen worden zijn leverbaar met ronde hals alsook met een v-hals. De basic shirts in de slimfit pasvorm zijn erg populair als mannen ondergoed. De reden hiervan is dat de bovenkleding tegenwoordig ook vaak slimfit modellen heeft. Er is ook mannen ondergoed met een corrigerende functie.

Onderbroeken

De onderbroek is onmisbaar in een mannen ondergoed collectie. Van de verschillende modellen heren onderbroeken is de boxershort momenteel het populairste model van het mannen ondergoed. De boxershort is een onderbroek met pijpjes. Er zijn boxershorts die passend om het lijf zitten, alsook  boxershorts die losser zitten. De hipster is een model onderbroek met wat kortere pijpjes, ideaal mannen ondergoed om onder een pak te dragen.

Daarnaast bestaan bij het mannen ondergoed verschillende modellen in de “gewone” onderbroek. De groep die als mannen ondergoed de string dragen, is kleiner, om die reden is de keuze van strings in het assortiment van mannen ondergoed wat kleiner. Ook  bij de onderbroeken is er mannen ondergoed met een corrigerende functie.

Sokken

Ook voor de sokken geldt, ieder wat wils! Een man die een pak draagt, kiest voor de fijn gebreide sok. Deze sok is wat dunner van kwaliteit. De donkere kleuren worden het meest gedragen bij deze soort van mannen ondergoed. De katoenen sportsok wordt vaak als mannen ondergoed gedragen, ook als er niet gesport wordt. Deze sok is comfortabel, het materiaal is katoen. Bij mannen die veel buitenwerken is, vooral met de koudere dagen, de thermosok of zelfs de skisok erg gewild.