Beste heren ondergoed online!

Kinderondergoed

Kinderondergoed is er in vele soorten en maten. Je kunt het zo goedkoop en duur maken als je zelf wilt. Let er wel op  dat ook kinderen een fijn stel kinderondergoed willen dragen die een goede pasvorm hebben. Een merk in kinderondergoed wat een goede pasvorm heeft is bijvoorbeeld Ten Cate. Slips en shorts voor de meisjes in leuke kleuren zoals, wit, lavendel, licht roze en donker roze.

 Ten Cate kinderondergoed meisjes

Bijpassend bij Ten Cate meisjes kinderondergoed zijn de hemdjes in een spaghetti bandje of met een brede band. Het shortje van Ten Cate voor meisjes sluit goed aan bij de billetjes zodat je in de zomerdag niet meteen tegen een blote huid aan kijkt. De hemdjes van Ten Cate kinderondergoed voor meisjes zijn in het midden van het hemdje leuk afgewerkt met een strikje. Maar ook de slipjes van ten Cate kinderondergoed voor meisjes zijn met een zelfde strikje afgewerkt. De link naar de lingerie voor de kleine dametjes is zo al gelegd.

 Ten Cate kinderondergoed jongens

Ten Cate kinderondergoed voor jongens is stoer en wordt gemaakt in twee verschillende shorts, een hemd, een T-shirt met ronde hals en een T-shirt  met v-hals. Beide T-shirt van het ten Cate kinderondergoed voor jongens worden gemaakt in het wit. De singlets zijn er in wit, zwart, grijs en donker blauw. Ook de short worden in deze kleuren gebracht. De shorts van het Ten Cate kinderondergoed worden bovendien afgewerkt met een brede elastische band in een ton sur ton kleur of een afstekende elastische band.

Ten Cate Teens kinderondergoed is een lijn voor de kleine jonge dames onder ons. Slips en shorts in de kleuren wit, zwarten grijs met daarbij een padded bra, een topje en een hemdje met spaghetti bandjes. De maten zijn te leveren vanaf 140 tot en met 188. De padded bh is voorzien van verstelbare schouderbandjes en te leveren in kleine cupmaatjes vanaf AA en A in omvang 65 tot en met 75.

 Kwaliteit

De kwaliteit van Ten Cate kinderondergoed is 95% katoen en 5% elasthan. Door deze samenstelling te gebruiken in kinderondergoed wordt de pasvorm gegarandeerd. Bij het dragen van de Ten Cate meisjes slips zult u merken dat de kleine dametjes hun slipje niet uit de billetjes hoeft te plukken omdat de slipjes van het Ten Cate kinderondergoed breed genoeg zijn gesneden en zo dus ook mooi om de billen past.

De topjes van de Ten Cate kinderondergoed voor meisjes hebben eveneens verstelbare bandjes zodat er een breder pasbereik ontstaat. Aan de achterzijde is al een heuse bh sluiting zodat de dames in spe het gevoel hebben een echte bh te dragen net als mamma. Een goede aanvulling is het kinderondergoed van Lief! voor de meisjes en Stoer! voor de jongens. Leuke felle kleuren die een keer per jaar veranderen van printje en kleuren. Bijpassend bij deze lijn kinderondergoed zijn er pyjama’s en nachthemdjes te koop.

Kijk voor babykleding op Babykleertjes.com.