Beste heren ondergoed online!

Cavello boxershorts

De geschiedenis van Cavello

Cavello is een bekend Nederlands kledingmerk, dat haar eerste collectie in 1992 heeft gepresenteerd. In de jaren ’90 is het merk bekend geworden door zijn vrolijke trainingspakken die in allerlei vrolijke kleuren waren uitgeboerd. Deze werden gedragen in de gabberscene. Vanaf 2008 richt Cavello zich op een ander artikel, namelijk Cavello herenondergoed.

Logo Cavello

Op het logo van Cavello boxershorts staan twee steenbokken in een driehoek afgebeeld, die naar elkaar kijken. In 2012 heeft Cavello een nieuw logo gekregen. De bekende Nederlandse wielrenner Thomas Dekker is tegenwoordig het gezicht van Cavello boxershorts.

De Cavello Collectie

Wij bieden een groot assortiment Cavello heren boxers aan. Deze Cavello boxershorts zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. Maar de Cavello boxershorts zijn ook verkrijgbaar in de neutrale kleuren; zwart, grijs en wit. De bovenrand van de boxers van Cavello staan de letters c-a-v-e-l-l-o. Dit is een elastieke band, die comfortabel zit en waar u geen last van zult hebben.

Cavello heeft twee soorten boxershorts. De ‘gewone’ Cavello boxershorts, met de wat langere pijpjes, maar Cavello heeft ook Trunk Boxershorts in haar lijn  zitten. Deze is voorzien van iets kortere pijpjes, wat menig man prettiger vindt dragen of wat hij mooier vindt.

De Cavello boxershorts zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elastane en dragen zeer comfortabel. Doordat deze Cavello’s uitgevoerd zijn in twee soorten, namelijk de Trunk en de gewone boxer, en deze ook nog leverbaar is in diverse kleuren, zal er voor elke man geschikt Cavello ondergoed zijn.

Wij bieden een zeer ruim assortiment van Cavello ondergoed, tegen een zeer lage prijs. U kunt ervoor kiezen om de Cavello boxershorts op te komen halen op afspraak of dat u uw bestelling thuis bezorgd wenst te krijgen.